lördag 9 maj 2009

We all fly in a Yellow Boeing , Yellow Bo......

Heathrow i London

Vi landar på Heathrow och får åka kvarteret runt känns de som. När vi väl kommer fram till våran gate så är föregående plan inte färdiga än så vi får vänta. Tiden tickar på men de gör inte så mycket eftersom vi ändå ska gå vänta tills nästa flyg går. Efter en stund så sticker de andra planet så vi får parkera. Men när vi väl har parkerat så har all personal som kör lastbilstrappen gått på lunch eller dylikt så ingen vill släppa av oss. Typiskt English Wanker stil.

Men men Av flyget o sen får vi åka buss hela flygplatsen runt känns de som. Rulletrappa upp , rulltrappa ner. Sen på bussen igen och åka en extra runda runt flygplatsen. Ni som inte vart på Heathrow ska veta att flygplatsen är enorm. Hallen som våran gate låg i va så lång att man inte kunde se slutet av den. Tror knappt de skulle ha hjälpt med kikare heller för den delen. Ah i alla fall vi ställer i kö till gaten.

Året nya grej är tydligen att fråga om man fått något i gåva av okänd person eller lämnat sitt bagage så någon annan kan ha påverkat det. Svar nej naturligtvis och så upprepas denna procedur några gånger under resan. Aja ombord på planet

New York JFK Int Airport

Mjuk landning blev det i alla fall. Äntligen va flygturen slut. Planet vi flög med va nån Boeing av större model med tv-skärmar i varje nackstöd. Sen blev det den vanliga proceduren, få stämpel i passet o bli förhörd , leta på sin väska , gå på toa och sen ta sig där ifrån. De senare va inte det lättaste. Skyltningen va lite halvdan och de va inte det lättaste att veta vilket tåg man skulle ta in till city.

Tur som var så hade vi våran WillmaGuide med oss så vi kunde reda ut det ganska snabbt. Snabbt byte till Tunnelbanan och in mot Manhattan. Av tunnelbanan och lite runt fumlande på stan så hittade vi till slut vårat Gershwin Hotel. New Yorks Gatusystem var inte det lättaste att lära sig men de kommer väl med tiden. Aja Godnatt

Inga kommentarer: